Zespół Hakima-Adamsa u 61-letniego pacjenta - opis przypadku = Hakim-Adams syndrome in an 61-year-old patient – case report - Kamila Woźniak; Dorota Ratuszek-Sadowska; Maciej Śniegocki (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Woźniak Kamila, Ratuszek-Sadowska Dorota, Śniegocki Maciej. Zespół Hakima-Adamsa u 61-letniego pacjenta - opis przypadku = Hakim-Adams syndrome in an 61-year-old patient – case report. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(9):268-275. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.61746