Fenneke Sysling, De onmeetbare mens: Schedels, ras en wetenschap in Nederlands-Indië - Ulbe Bosma (BMGN: Low Countries Historical Review, 2016)
Fenneke Sysling, De onmeetbare mens: Schedels, ras en wetenschap in Nederlands-Indië (Nijmegen: Vantilt, 2015, 191 pp., isbn 978 90 6004 219 5).