SKAITMENINIŲ SERIALINIŲ LEIDINIŲ LEIDYBA LIETUVOJE 1996–2011 m. - LINA ŠARLAUSKIENĖ (Knygotyra, 2012)
Aleksandro Stulginskio universitetas Studentų g. 11, LT-53361 Akademija, Kauno r. El. paštas: lina.sarlauskiene@asu.lt