UGDYMO IDĖJŲ ŽENKLINIMAS: PATIRTIS IR PRIEIGOS - Dalia Survutaitė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2013)
Docentė socialinių mokslų (edukologija) daktarė Lietuvos edukologijos universitetas Studentų g. 39-327, LT-08106 Vilnius El. paštas:  dalia.survutaite@leu.lt Mob. tel. 8 686 63339