Hemşirelik Öğrencilerinin Danışmanlık ve İletişim Becerileri - Eylem Paslı Gürdoğan; Duygu Kurt (Sağlık Akademisi Kastamonu, 2022)
Amaç: Bu araştırma, hemşirelik öğrencilerinin danışmanlık ve iletişim becerilerinin belirlenmesi amacı ile gerçekleştirildi.