ПОРЯДОК СОСТАВЛЕНИЯ И СОДЕРЖАНИЕ ОТЧЕТА О ДВИЖЕНИИ ДЕНЕЖНЫХ СРЕДСТВ - О Ю Когут (Хабаршысы. Экономика сериясы, 2015)
Бұл мақалада ақша қаражаттарының қозғалысы есептілігінің мазмұны мен тəртібі қарастырылған. Есептілік «Сияние» АҚ-ның негізгі қызметтерінің көрсеткіштерінің негізінен алынған жəне шығындарды жабу кездері бойынша ақша қаражаттарының қажеттілігін көрсетеді.