Книга Анатолія Міхньова «Очерки по военно-полевой терапии» та сучасність - M. P. Boychak (Український журнал військової медицини, 2020)
Мета. Розглянути окремі глави книги Анатолія Міхньова «Очерки по военно-полевой терапии»  і, по можливості, надати своє бачення актуальності деяких проблем, що піднімав автор «Очерков», з точки зору сьогодення