بررسی ذوب و واجذبی فلوئوروگرافن یک سویه و دو سویه به روش دینامیک مولکولی - یلدا پدرام; فرح مرصوصی; سارینا یوسف بیگی (پژوهش سیستم‌های بس‌ذره‌ای, 2021)
جذب فلوئور بر گرافن سبب تنظیم گاف انرژی آن و درنتیجه گرافن آلائیده به فلوئور یکی از ترکیبات کاربردی در صنایع الکترونیک است. ما در این مقاله با استفاده از روش شبیه‌سازی دینامیک مولکولی، فرآیند ذوب و واجذبی اتم‌های فلوئور و تغییرات ساختاری در اثر افزایش دما در گرافن که از یک (فلوروگرافن یک سویه) یا از هر دوسوی صفحه آن (فلوروگرافن دوسویه) به فلوئور آلائیده شده‌است را بررسی و سپس نتایج بدست آمده را با ساختارهای گرافن آلائیده به هیدروژن در چینش‌های مشابه مقایسه کردیم. نتایج ما نشان می‌دهد که گذار از فاز جامد به مایع در فلوروگرافن دوسویه هنگامی که غلظت آلائیدگی به بیش از %50 می‌رسد همراه با تشکیل رشته‌های پلیمری از فلوئورهای متصل به کربن است. در مقابل نتایج نشان می‌دهند که در فلوئوروگرافن یک سویه قبل از فرآیند گذار از فاز جامد به مایع، اتم‌های فلوئور از سطح گرافن جدا شده وسپس گرافن ذوب می‌شود. همچنین محاسبات ما نشان می‌دهد که بر خلاف ساختارهای فلوئوروگرافن دو سویه، تغییرات ساختاری ناشی از افزایش دما در ساختارهای هیدروگرافن یک سویه و دو سویه مشابه با فلوروگرافن یک سویه است با این تفاوت که واجذبی در دمای پایین‌تری رخ می‌دهد.