Огляд інструментальних засобів для створення експертних систем - A.E. Musaieva; S.V. Sharov (Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology, 2017)
У статті наголошується на активному впровадженні інтелектуальних систем у виробництво і побут. Розглядаються основні типи інструментальних засобів для створення експертних систем. Найбільш зручний спосіб полягає у використанні оболонок експертних систем.