Понятие и содержание охраны окружающей среды от загрязнения отходами производства и потребления. Қоршаған ортаны өндіріс және тұтыну қалдықтарынан қорғаудың қағидалары. - D. Saypinov. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
В данной статье автором рассматриваются понятие, содержание и принципы охраны окружающей среды от загрязнения отходами производства и потребления. Сделан краткий анализ законодательства в данной сфере. Мақалада автор қоршаған ортаны өндіріс және тұтыну қалдықтарынан қорғаудың түсінігі, мазмұны және қағидалары қарастырылған. Осы саладағы заңнаманы талдау жасалған.