Respiratoriese aandoening in kinders - J. C. Thom (South African Journal of Physiotherapy, 1978)
Respiratoriese aandoening in jong kinders en babas is oor die algemeen meer akuut as in volwassenes. Verskeie faktore is hiervoor verantwoordelik. Anatomiese, fisiologiese en immunologiese verskille, asook omgewingsfaktore en die behandelingsmetodes in die verskillende ouderdomsgroepe.