Susiaurėjusio stambiųjų bronchų ir trachėjos spindžio gydymas - Renatas Aškinis; Saulius Cicėnas; Valdas Puodžiūnas; Arnoldas Krasauskas; Sigitas Zaremba (Lietuvos Chirurgija, 2010)
Renatas Aškinis1, Saulius Cicėnas1,2, Valdas Puodžiūnas1, Arnoldas Krasauskas1, Sigitas Zaremba1 1 Vilniaus universiteto Onkologijos instituto Krūtinės chirurgijos ir onkologijos skyrius, Santariškių g. 1, LT-08660 Vilnius El. paštas: torakalinis@gmail.com 2 Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Reabilitacijos, sporto medicinos ir slaugos institutas