Kultuur roepongsleer - D. C.S. du Preez (Koers : Bulletin for Christian Scholarship, 1958)
In ,,Woord en Daad” van Februarie 1958, het daar ’n artikel uit die pen van mnr. C. N. Venter verskyn waarin die sogenoemde kursus aan die P.U. vir C.H.O., wat hopelik vanaf hierdie jaar ’n aanvang sal neem, aangekondig word. In genoemde artikel word gemeld dat die kursus aangebied word onder leiding van ondergetekeeide met medewerking en hulp van verskeie ander professore en dosente.