Revisió del realisme - Ferran Carbó; Enric Balaguer (Caplletra: Revista Internacional de Filologia, 2000)
Resum: Introducció al monogràfic sobre «El realisme en la literatura catalana de postguerra». Paraules clau: realisme; literatura catalana; postguerra