Особливості введення прикорму серед українських немовлят після 6-місячного віку - K.I. Tarshyna; O.V. Sharikadze; S.O. Zubchenko (Сучасна педіатрія: Україна, 2024)
Період введення прикорму дуже важливий для росту і розвитку дитини. Сьогодні поряд із традиційним введенням прикорму справжнім трендом є відлучення від грудей під керівництвом дитини - Baby-Led Weaning (BLW). Цей метод передбачає, що дитина долучається до сімейного столу і самостійно вирішує, що і скільки їй їсти. Метод BLW активно обговорюється в науковій літературі через низку переваг і недоліків.