Interpretacija kulturne dediščine s pomočjo mitov in pravljic, drugi del - Verena Perko (Ars & Humanitas, 2023)
Prispevek obravnava interpretacijo dediščine z uporabo mitov in pravljic. Besedilo je razdeljeno na dva dela, prvi del, posvečen interpretaciji, je bil objavljen v prejšnji številki revije. Drugi del je posvečen mitom in pravljicam kot sredstvu interpretacije.