پیش‌بینی تاب‌آوری دانشجویان در ایام کرونا بر اساس مؤلفه‌های هوش معنوی و اجتماعی - Ebrahim Solimany; Shadi Pakandish; Azam Mohammadifakhr; Mojtaba Salmabadi (پژوهش در دین و سلامت, 2022)
سابقه و هدف: یکی از راه‌های مواجهه با بلایای مختلف مانند ویروس کرونا افزایش تاب‌آوری است؛ ازاین‌رو هدف پژوهش حاضر پیش‌بینی تاب‌آوری دانشجویان در ایام کرونا بر اساس مؤلفه‌های هوش معنوی و اجتماعی بود.