Hee, Over herstel, Empowerment en ervaringsdeskundigheid in de psychiatrie. - Pim van Heijst (Journal of Social Intervention: Theory and Practice, 2017)
Boevink, W. (2017) Hee, Over herstel, Empowerment en ervaringsdeskundigheid in de psychiatrie. Utrecht: Trimbos-Instituut.