Utforskende arbeidsmåter i barnehagen: Barnehagepersonalets rolle - Anne Sigrun Trandem (Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis, 2018)
Merk: Denne artikkelen ble publisert i tidsskriftet FOU i praksis. Tidsskriftet skiftet navn til Nordisk tidsskrift for utdanning og praksis i september 2019.