Особливості статичного й динамічного тремору в студентів інституту фізичної культури та здоров’я - Юрій Ніколаєв (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2016)
У статті висвітлено питання особливостей зміни статичного й динамічного тремору до й після виконання фізичного навантаження в студентів інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки.