Қытай әдебиетіндегі әйелдер бейнесінің типологиясы - Типология женских образов в китайской литературе - A. A. Kenzhebaeva (Әл-Фараби Атындағы Қазақ Ұлттық Университеті хабаршы шығыстану сериясы, 2016)
Берілген мақалада қытай әдебиетіндегі әйелдер бейнесінің типологиясына жан-жақты талдау жасалынған. В данной статье дается разносторонний анализ типологии женских образов в китайской литературе.