Laparoskopinės gaubtinės žarnos vėžio operacijos senyvo amžiaus pacientams - Povilas Miliauskas; Renatas Tikuišis; Narimantas Evaldas Samalavičius; Giedrė Rudinskaitė; Aleksas Žurauskas (Lietuvos Chirurgija, 2011)
Povilas Miliauskas1, Renatas Tikuišis1, Narimantas Evaldas Samalavičius2, Giedrė Rudinskaitė1, Aleksas Žurauskas1