Peter Mlsna, Jan Kněžínek: Mezinárodní smlouvy v českém právu - Ivan Cisár (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2011)
Recenze publikace - Peter Mlsna, Jan Kněžínek: Mezinárodní smlouvy v českém právu Praha: Linde, 2009, 605 strán, ISBN 978-80-7201-783-6