[Recenzja]: "W cieniu trzech katedr : z dziejów konserwacji zabytków sakralnych w Polsce północno-zachodniej", Roman Kostynowicz, Szczecin 1999 - Marek T. Zahajkiewicz (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2000)
-