بررسی امواج سطحی قطبیده TM در بلور فوتونی متاماده با لایه کلاهک غیرخطی تک محوری خود-واکانونی کننده - زهرا عینی; کریم میلانچیان (اپتوالکترونیک, 2018)
در این مقاله، ما امواج سطحی قطبیده TM درسطح بلور فوتونی نیمه بی نهایت یک بعدی با لایه کلاهکی که به شکل بلور غیرخطی تک محوری است با استفاده از انتگرال اول معادلات ماکسول بصورت تحلیلی بررسی نموده ایم. لایه کلاهک مورد نظر را به شکل غیرخطی خود-واکانونی کننده در نظر گرفته و با استفاده از روش انتگرال اول معادلات ماکسول، پاشندگی امواج سطحی قطبیده TM را در حضور این لایه کلاهک بطور تحلیلی بدست آورده ایم. بلور فوتونی تک بعدی در دو نوع بلور فوتونی شامل متاماده (که از لایه های متناوب چپگرد و راستگرد ساخته شده است) و بلور فوتونی معمولی بررسی شده است. نتایج ما نشان می دهدکه در میان این دو ساختار، تنها دربلور فوتونی شامل متاماده، پاشندگی امواج سطحی با شدت میدان الکترومغناطیسی در سطح لایه کلاهک غیرخطی خود-واکانونی کننده قابل کنترل است. همچنین با مقایسه نتایج بدست آمده با روش بازتاب کلی( ATR ) در حالت خطی، دریافتیم که نتایج حاصله از هر دو روش با هم در انطباق هستند.