MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS FOR CLASSIFICATION OF GENUS MACROPODUS LACÉPÈDE, 1801 IN GIANH RIVER IN THE NORTH CENTRAL PART OF VIETNAM - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte reale si ale naturii, 2015)
CARACTERISTICA MORFOLOGICĂ PENTRU CLASIFICAREA GENULUI MACROPODUS LACÉPÈDE, 1801 DIN BAZINUL RÂULUI GIANH, REGIUNEA CENTRALĂ DE NORD A VIETNAMULUI