Prawne i polityczne konsekwencje wyroku Trybunału Sprawiedliwości z dnia 6 września 2017 roku w sprawie Republiki Słowackiej i Węgier przeciwko Radzie Unii Europejskiej w przedmiocie skargi o stwierdzenie nieważności decyzji (UE) 2015/1601 - Marta Pietras-Eichberger (Politeja, 2024)
LEGAL AND POLITICAL CONSEQUENCES OF THE JUDGMENT OF THE COURT OF JUSTICE OF 6 SEPTEMBER 2017 IN THE CASE OF THE SLOVAK REPUBLIC AND HUNGARY V COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION ON THE ACTION FOR ANNULMENT OF DECISION (EU) 2015/1601