Особливості судового розгляду адміністративних справ щодо надання спеціальних дозволів на користування надрами - O.V. Skochylias-Pavliv (Аналітично-порівняльне правознавство, 2023)
Стаття присвячена дослідженню особливостей судового розгляду адміністративних справ щодо надання спеціальних дозволів на користування надрами. Вказано, що у відносинах, що пов'язані з користуванням надрами, спори зазвичай виникають між фізичними чи юридичними особами та суб'єктом владних повноважень щодо оскарження його рішень (нормативно-правових актів чи індивідуальних актів), дій чи бездіяльності.