Inwigilacja w parlamencie. Analiza procesu legislacyjnego projektów dotyczących czynności operacyjno-rozpoznawczych w dobie rozwoju technologicznego - Mateusz Kolaszyński; Dariusz Stolicki (Politeja, 2022)
SURVEILLANCE IN PARLIAMENT: AN ANALYSIS OF THE LEGISLATIVE PROCESS OF PROJECTS CONCERNING SECRET SURVEILLANCE IN THE ERA OF TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT