Використання багатошарової LSTM-нейромережі в процесі розпізнавання друкованих текстів - Костянтин Ткаченко; Олексій Зуєнко (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2022)
Метою статті є дослідження, аналіз і розгляд загальних проблем та перспектив щодо розробки систем розпізнавання друкованих текстів на основі використання нейронних мереж.