Метод імітаційного моделювання для проектування апаратів з мішалкою - Ольга Павлівна Крестошіна; Микита Андрійович Бишко; Григорій Сергійович Подиман; Ярослав Григорович Двойнос (Вісник Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»: Серія «Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження», 2019)
Запропоновано методику оцінки енергосилових параметрів перемішуючих пристроїв з мішалкою турбінного типу, та режимом розвинутої центральної воронки. Методика дозволяє оцінити якість перемішування в залежності від продуктивності апарату, режимів роботи та конструктивних особливостей ротора. Наведено приклад моделювання, та отримані результати.