Prešovské politologické dny - Zdeněk Koudelka (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1998)
Ve dnech 22.-23. 10. 1998 uspořádala Katedra sociálně-politických věd Filozofické fakulty Prešovské univerzity již tradiční mezinárodní konferenci Prešovské politologické dny s tématem Volby 98, stav-kontexty-perspektiva. Konference se zúčastnili vedle slovenských zástupců též účastníci z Moravy, Polska a USA. Slovenští účastnici se především věnovali aktuálně výsledkům zářijových voleb do Národní rady Slovenské republiky.