АНАЛІЗ І ВИЗНАЧЕННЯ ІНДИКАТОРІВ ТИПОЛОГІЗАЦІЇ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ ТА ПОКАЗНИКІВ, ЩО ЇХ ХАРАКТЕРИЗУЮТЬ - O. A. Гейман (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2014)
У статті розглядається проблема типологізації регіонів країни по пока- зниках соціально-економічного розвитку з метою їх державної підтримки. Уточнено сутність поняття "типологізація" і обрані показники, що характеризують рівень економічного розвитку регіону як індикатора типологізації.