Травма прямої, товстої кишки та промежини в дітей - V.F. Rybalchenko; P.S. Rusak; R.M. Boris; S.A. Braginskaya; B.S. Rinzberg; D.S. Mamontov (Хірургія дитячого віку, 2022)
Мета - поліпшити лікування дітей з травматичним пошкодженням прямої кишки, промежини та кишечника.