Державотворча діяльність українця Ярослава Потапенка (1975—2016) - Yurii Fihurnyi (Українознавство, 2016)
У статті аналізується державотворча діяльність патріота-націоналіста Я. Потапенка. Автор переконаний, що саме такі героїчні постаті сприяють становленню української національної ідеї – побудові цивілізованої української держави.