[Recenzja]: Słownik polskich teologów katolickich, t. 9 - 1994-2003 (A-Z), pod red. Józefa Mandziuka, Wydawnictwo Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, Warszawa 2006, ss.772 - Krzysztof R. Prokop (Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne, 2021)
.