ЕФЕКТИВНІСТЬ ТА ПЕРЕВАГИ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ У РОЗРАХУНКУ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ КОМПАНІЙ - Вікторія Грановська; Євгенія Фещенко (Економіка та суспільство, 2024)
У статі розглянуто ключові аспекти ефективності та переваг використання автоматизованих систем у процесах розрахунку заробітної плати для українських компаній. Проаналізовано основні переваги впровадження автоматизованих систем, такі як спрощення доступу до актуальної інформації, покращення якості управлінських рішень завдяки оперативному аналізу даних, а також забезпечення відповідності розрахунків законодавчим вимогам. Значна увага приділена потребі адаптації та постійного оновлення систем у відповідності до змін у законодавчому регулюванні, що вимагає від компаній гнучкості та інноваційного підходу в управлінні бухгалтерським обліком. Висвітлено актуальні питання автоматизації в українському контексті, пропонуючи огляд потенціалу технологічних рішень у вдосконаленні процесів розрахунку та виплати заробітної плати.