Про правомірність концепції "Великої селянської революції" В. П. Данилова. - І. А. Фареній (Український селянин, 2014)
Розвідку присвячено аналізу наукового бачення революційних подій початку ХХ ст. відомим російським істориком В.П. Даниловим. На основі досягнень історіографії та першоджерел зроблено висновок про наявність підстав для визнання справедливості запропонованої вченим концепції „Великої селянської революції”.