Застосування мультипараметричної магнітно–резонансної томографії в діагностиці клінічно значущого раку передміхурової залози - Yu. O. Mytsyk; Yu. S. Kobilnyk; Yu. B. Borys; I. Yu. Dutka; I. M. Komnatska; D. Z. Vorobets; V. Ya. Dmytriv; R. R. Zagorujko (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Оцінити діагностичну ефективність застосування мультипараметричної магнітно–резонансної томографії (мпМРТ) для виявлення клінічно значущого раку передміхурової залози (РПЗ).