A Ház-projekt - Gábor Holota (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a kiemelt rendezvények biztosítását érintő nemzeti kutatási programok európai koordinációjának elősegítését szolgáló regionális tevékenységről, amelyet az Európai Bizottság finanszíroz és az Egyesült Nemzetek Szervezete Interregionális Bűnügyi és Igazságügyi Intézete koordinál.