Частота тривожно-депресивного синдрому в дітей, хворих на запальні захворювання кишечника - T.V. Sorokman; N.Ya. Cherney; O.V. Makarova; D.I. Koliesnik (Сучасна педіатрія: Україна, 2024)
Запальні захворювання кишечника (ЗЗК) з початку XXI ст. стрімко поширюються в індустріальних країнах.