Взаємозв’язок та взаємозалежність прав людини, верховенства права та демократії - N. O. Rezenkina; V. P. Kononenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2024)
У статті розглянуто становлення, сучасний стан верховенства права та демократії їх взаємозв’язок та взаємозалежність з принципом поваги прав людини. А також важливість дотримання балансу інтересів держави та суспільства для міжнародної безпеки.