Abstracts 34e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2011 - - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
Abstracts 34e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2011