KALBOS paveikslas lietuviškuose leksikografiniuose šaltiniuose. Sisteminių duomenų analizė - Irena Smetonienė; Anželika Smetonienė (Respectus Philologicus, 2018)
[straipsnis ir santrauka lietuvių kalba; santrauka anglų kalba]