Çocukluk çağı disgerminom tedavi sonuçları - Buket Kara; Hilal Akbaş; İlhan Çiftçi; Yavuz Köksal (Genel Tıp Dergisi, 2021)
Amaç: Over disgerminomu tanısı ile izlenen hastaların demografik ve klinik özellikleri ile tedavi yaklaşımlarını geriye dönük olarak incelemektir.