Aleksandra Pluta, Droga do Rio. Historie polskich emigrantów, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2017, ss. 256 - Jolanta Kluba (Wrocławski Rocznik Historii Mówionej, 2019)
Review article of the publication: Droga do Rio. Historie polskich emigrantów, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2017, ss. 256