Kolumna szyjna kręgosłupa – ruchomość i wybrane sposoby jej pomiaru – przegląd literatury = Cervical vertebral column - mobility and selected ways of measurement - a literature review - Piotr Porzych; Dorota Ratuszek-Sadowska; Małgorzata Pyskir; Joanna Simińska; Karol Ogurkowski; Ewa Kitschke (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Porzych Piotr, Ratuszek-Sadowska Dorota, Pyskir Małgorzata, Simińska Joanna, Ogurkowski Karol, Kitschke Ewa. Kolumna szyjna kręgosłupa – ruchomość i wybrane sposoby jej pomiaru – przegląd literatury = Cervical vertebral column - mobility and selected ways of measurement - a literature review. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(6):505-516. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.56384