Зміст та структура навчальних планів і програм підготовки магістрів дошкільної освіти в університетах Австралії - Людмила Глушок (Порівняльно-педагогічні студії, 2013)
У статті проаналізовано навчальні плани підготовки фахівців дошкільної освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» в університетах Австралії та окремих вищих навчальних закладах України; охарактеризовано особливості змістового аспекту підготовки майбутніх педагогічних фахівців.