Eskişehir’de Demiryolu Ölümleri 2001-2010 - Sait Özsoy; Kenan Karbeyaz; Harun Akkaya; Adnan Çelikel (Adli Tıp Bülteni, 2014)
Amaç: Bu araştırmada; Eskişehir’de 2001–2010 yılları arasında meydana gelen demiryolu ölümlerine ait otopsi raporları ve adli tahkikat sonuçları değerlendirilmektedir.