Застосування лінгвокраїнознавчих матеріалів у викладанні української мови як іноземної - Г. А. Максименко (Освітній вимір, 2012)
Максименко Г. А. Застосування лінгвокраїнознавчих матеріалів у викладанні української мови як іноземної.